Fri fragt i Danmark ved køb over 500 DKK | Levering 5 hverdage | Sikker online betaling | Dansk Design | Direkte fra producenten

OM OS:

Vores grundlæggende filosofi er at skabe noget, der på sin egen særlige måde appellerer til mennesker – som giver dem noget ekstra uden at tilføje noget overflødigt. I vores design trækker vi på nomadisme – tanken om altid at vandre og være parat til bevæge sig videre – og at gøre det med glæde. Derfor er vores designs skabt til passe ind i flere forskellige sammenhænge og til nemt at kunne flyttes. De vil skille sig ud i et hvilket som helst interiør, som genstande, der skaber både komfort og glæde i vores hverdag.

norrmade design

DESIGNERE:

Med mere end 300 danske og internationale designpriser er Claus jensen og Henrik Holbæk, også kendt som Tools®, blandt de mest prisbelønnede designere i Europa. Deres produkter kendes på deres enkelhed og opfindsomhed, ofte med en lille ekstra eller overraskende funktionalitet. Designerne har bl.a skabt de fleste produkter i varemærket Eva Solo.

Claus Jensen (Born:1966) / Henrik Holbæk (Born:1960)

MØBELPRODUKTIONEN:

Alle vores møbler hvor træ indgår bliver produceret i det skønne Slovenien. Et land som i mange områder mindre meget om den tid, da det danske landbrug bestod af mange små landbrug og dermed variationen i kulturlandskabet. Møbelproduktionen på samme måde, da dansk møbelproduktion for flere årtier overvejende bestod af adskillige hundrede små familieejede virksomheder spredt ud over hele landet.

WORKSHOP:

Vores kontor, produktudviklingsafdeling og fotostudie ligger i byen Fredensborg, nord for København, hvor den danske dronning har en af sine residenser. Bygningen er fra 1857 og fungerede gennem 100 år som arresthus og retsbygning. Enestående er at arresthuset fortsat er næsten uændret fra den tid og vi føler os derfor privilegerede at vi siden 2013 har kunnet råde over samtlige 13 celler samt stedets øvrige faciliteter og samtidig er nabo til Dronningens have.

Norrmade B2B website

DEALER AND DISTRIBUTOR:

For export please connect to our Dealer and Distributors homepage with this link.
Also see our knock down and pallet packing for export. Connection to picture
download also to be found on this home page.

Click here to access the page

Any inquries please write to: sales@norrmade.com

TRAIL KOLLEKTIONEN:

Trail kollektion bliver solgt i detailhandlen i Danmark og der er flere nyheder på vej herunder et foldebord med bænk. Ved henvendelse vil vi informere hvor møblerne udstilles.

Klik her for at se produktet

Updating…
  • Ingen produkter i kurven.